FOLLOWERS

Contact Us

To place order or any inquiry, please email the name and codes of the items, your name and your address or location to beautyfarmasi@gmail.com.
Thank you

- Jika ada sebarang tempahan atau pertanyaan, sila emailkan nama dan kod barang, nama anda & alamat atau lokasi anda ke beautyfarmasi@gmail.com.

- Boleh sms / what's app di 0123953322 / 01132132196

Anda juga boleh inbox kami melalui facebook http://www.facebook.com/beautyfarmasi.colour

Terima kasih

Monday, 9 July 2012

FCC Booth at Cala Qisya Cala Man 1st Boutique event

FCC Stand at Cala Qisya Calaman 1st Boutique event... best kan kalau ada semua make up ni...
  Hari ini jadi bidan terjun for FCC event di 1st boutique opening of young talented business woman sis Farah (3 sweet Farah(s) in the roll- Farah Ilyana http://petisuaraku.blogspot.com/, Farah mislina Farah mislina at FCC 2012 launching dan Farah azrina http://runningfarah.blogspot.com/ . Berinspirasikan hanbook Korea...seperti yang diperkatakan oleh ayah Farah(s), menghasilkan baju2 yang sangat comel dan cantik. You all memang kreatif. Tak sangka its kind of pretty interesting tengok young sweet girls being dress up very nicely, full of style ngan ikatan2 shawls yang menarik.. comel2 jer yang datang. 
 
Gambar ihsan dari blog Farah mislina di FCC 2012 launching

One of the best part is... dapat jumpa ramai young bloggers kat sini... dah kira senior macam kita ni manalah pandai sangat ngan bloggers ni.. but understand that blog masing2 sangat active, full of ideas and berbelas ribu followers. Wow.. that's amazing. 
Anyway.. thank you very much Farah(s) Cala Qisya for inviting FCC on this special day.


Wow...Blogger Nisa Kay yang sangat ramai follower dia pun datang ke sini tak lupa visit my FCC booth - sayangnya tak ambil gambar dengan Nisa tadi. :-)




IMG_2783
Gambar Ehsan dari Nisa Kay blog
 Moga-moga adik-adik Farah(s) akan terus berjaya membina empayar idaman...dan yang paling penting tetap setia bersama product FCC.





1 comment:

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat